13 Ocak 2012 Cuma

Bebek odası

Bebek odası seçimi benim için çok kolay olacak diye düşünüyordum. Sonuçta fazla gösterişli olmayan, bembeyaz, kız bebek olursa biraz kendinden oymalı kakmalı bir mobilya benim için harikuladeydi. Fakat internetten araştırdıkça bembeyaz mobilyalar bile lebi-derya.

Oymalısı, düzü, sert hatlısı, yumuşak hatlısı, pencereli dolaplı, alt değiştirme üniteli, büyüyen yataklı...Bakıyorum bakıyorum resimlere sadece bir kaç şey belirleyebildim kafamda.

1- Beyaz olacak
2- Kesinlikle oda renklenmeli, ister pembe ister mavi, ister yeşil, ister sarı ama asla bej renk değil. Çok da renkli olmamalı tabi ki.
3- Dolabı pencereli olacaks arkası tüllü olmalı ki dağınıklığı ört pas etsin.
4- Büyüne yatak en mantıklısı, çocuk sıkılır değiştirmek zorunda kalırsam da bi kaç değişiklik yaparım çevresinde odaya yeni hava katarım.
5 - Taşlı tuşlu bir avize olmamalı aman yani. tüylü bişey belki olabilir kız bebekse eğer.
6- Odanın olmazsa olmazı cibinlik. Kullanılmasa bile gerçekten çok şık duruyor.

Yarın mobilya bakmaya çıkacağız. Bakalım fikirler ne ölçüde değişecek.





3 yorum:

cinar dedi ki...

ben biraz daha sadelik seviyorum sanırım. bej asla demişsin ama ben en çok 2. mobilyayı begendim tümüyle. Çınar'ın odası bej renk :))) mobilyası beyaz ama kulpları yelkenli, gemi ve renkli toptan oluşuyor. şifonyerinin de bir çekmecesi bebe mavisi bir çekmecesi yeşil. siz hangisine benzer aldınız bakiim? :)

Sorriso dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sorriso dedi ki...

ama sizde renk var Çınarcım. Mavi yeşil tonlama girmiş. ben tammaiyle bej renk tekstil ve süslemeyi beğenmedim nedense. belki odam büyük olsa güzel durabilirdi ama.
bizim aldığımız ilk takıma benziyor ama beyaz değil kırık beyaz. 1 martta teslim olacak resimlerini çekip yollayacağım :)