19 Ocak 2012 Perşembe

D&R Alışverişim

Uzun bir aradan sonra kendimi D&R'da buldum. Nedense okumasam da almayı en çok sevdiğim şeylerin başında, kitap ve dergiler geliyor. Dergilerin eski sayı olsa bile evin dört bir tarafına dağılmasına bayılıyorum. Evdeki 2 banyoda ayrı ayrı dergiler var ki misafir banyosunda gazeteliğim bile mevcut. Evi yaşanıyor göstermesini seviyorum hele düzenli ve bilinçli dağınıklıklık en sevdiğim şey aslında. Dergilerin yerlerde dağınık durması benim için bir dekor şekli.

Aldığım kilolar arkasından geçen sene başlayan sıkı bir diyet, arkasından hamilelik benim evlendiğimden beri yemek konusunda kendimi geliştirememe sebeplerim. Şimdi Bibi okusa burayı güler ama beni mutfağa bıraksalar gerçekten 1.haftanın sonunda harikalar yaratıyor olabilirim. Ama rejimler arkasından patlak veren diyabet gün geçtikçe beni köreltiyor :)

En sonunda bi karar vardım. Yapıcam ama yemeyeceğim, dağıtacağım, işe getireceğim. Seviyorum çünkü, yemek kitaplarını almayı, blogları okumayı, mutfak gereçleri satın almayı.

Bugün öğlen tatilinde D&R'a gittim. Çok övgülerini okumuştum. Kitabın kalın, bol resimli ve kuşe kağıdına basılı olması beni cezbetti tabi. Diabet falan dinlemedim. Hemen tarifleri denemem lazı teker teker :)




Bu kitabı alıp çıkarken de hemen girişte kocaman bir yazı gördüm.

"Dünyayı etkileyen 2011'in en iyi gerilim romanı, Türkiye'yi de sarsacak…"

Hemen içeri döndüm ve kitabı da kaptım. Okuduğum kitaplar suyunu çekti, eve yeni taşındığımız için de okumadığım bazı kitaplarda kapalı koliler arasında kaldı. Koliler boşalana kadar zaten bu kitap biter.



4 yorum:

cinar dedi ki...

kitap ürküttü beni ne yalan söyleyeyim. biraz ruhani gibi geldi gerilimi ki en tırstığım şeydir. sen bir oku bakalım, yorumlarını bekliyorum. tatlı konusuna gelince ya şeker zararlı bir şey ama ya :( tatlıyı herkes sever ama yapıp da yememek bilmem ki ne kadar mümkün olur. dikkat et kendine, aşırıya kaçma sakın Sorriocum. öptüm :)

Sorriso dedi ki...

Çınarcım ruhani değil kitap. Her akşam uyuyunca hafızası silinen bir kadın var başrolde. İlerde bunun çevresinde dönen garip olayları anlatacak sanırım. Sürükleyici bir kitap ama tavsiye ederim.

Yarın sabah kontrol randevum var şeker için büyük ihtimal insülin verecek. Dolayıyla yiyebilme ihtimalim ortadan kalksa da pişirmesi bile zevkli :)

cinar dedi ki...

ilk 50 öpücüğü hatırlattı o zaman bana konu olarak :)) seyretmediysen tavsiye ederim, eğlenceli ve şeker bir film. yarın için de haydi hayırlısı diyorum ve iyi haberlerini bekliyorum..

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

bu tatlılar kitabından bende de var, ama henüz hiç deneme yapamadım içinden :((

bana da bi kar tatili lazım :))))