15 Şubat 2012 Çarşamba

Teşekkürler Lila Kutu

Bu kutu furyaları başladığında bende işin içine dahil oldum. İsmini vermek istemediğim (kaç tane var ki sanki) başka kutu ile başlayan aboneliğim, o kutudan memnun kalmayınca Lila Kutu'ya döndü. 2 aydır da kutularım düzenli olarak elime geçti ki içeriğinden gayet memnun kaldım ben. Üstelik eşantiyon tester hastası biri olarak bu kutular benim için bulunmaz hint kumaşıydı.

Ama ay başında doğum iznine ayrılıyorum artık. Kutular iş yerime geliyordu, bir de çocluk çocuk olunca bir süre bu işlere vakit ayıramayacağımı anlayınca aboneliğimi geçen ay iptal ettirdim. Ama şubat ayında kredi kartımdan kutu ücretinin çekildiğini görüp telefon açtım müşteri hizmetlerine. Derdimi anlattım, bu ayki de çekilsin ama önümüzdeki aylarda gelmesin dedim. Bir bayan araştıralım neden olduğunu dedi telefonumu aldı. Bir süre sonra muhasebeden biri aradı. Üyeliğimi iptal ettiğini fakat inceleyince daha evvelden anlaşılamayan bir şekilde kredi kartımdan ücretin 2 defa çekildiğini farkettiğini söyledi. Araştırıp size mail atacağım, kredi kartınıza da ücreti geri yatıracağız dedi.

Çooooooook şaşırdım. Ben farketmemişim çifte çekim olduğunu, şikayetim yok, üstünü örtmemişler, bi de telefonla arayıp durumu anlatıyorlar. Uzun zamandır gördüğüm en iyi hizmetti bu ve burdan kendilerine teşekkür ediyorum.

Bu arada Lila kutu aboneliği isterseniz eğer buraya buyrun. Her ay kapınıza çeşit çeşit ürünler gelsin. Kendine sürpriz yapmak gibi bişey bu :)

2 yorum:

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

ben nasıl kaçırdım bu kutu olayını???

Sorriso dedi ki...

aaaaa Yonca hiç olmadı. Hemen denemelisin bence. Piyasada sanırım 3 tane kutu var şu anda. Benim en beğendiğim Lila kutu...İçindekileri geçtim kutuları için bile alınabilir.